Dış mekan dağıtım BOX -AIXTON

August 18, 2023
hakkında en son şirket haberleri Dış mekan dağıtım BOX -AIXTON

a) Koridordaki (iç ve dış) optik fiber dağıtım kutusunun gövdesi eksiksiz olmalı ve her bir plastik parçada çapak, kabarcık, çatlak, boşluk, eğrilme, kirlilik ve diğer kusurlar bulunmamalı ve termal deformasyon sıcaklığı ≥85°C'dir ve bu, Hattın hizmet ömrü 15 yıldır.
b) Koridorun (iç ve dış) optik fiber dağıtım kutusunun iç metal plakası, kalınlığı 1,2 mm'den az olmayan Q235 soğuk haddelenmiş sacdan yapılmıştır ve yüzeyi galvanizlidir.Kutunun üst ve alt montaj plakaları Q235 soğuk haddelenmiş sacdan, kalınlığı 2 mm'den az olmayan, galvanizleme sonrası sprey plastik işlemden yapılmıştır.Dış mekan tipi ayrıca, paslanmaz çelik veya sıcak daldırma galvanizleme ile demir aksesuarlarla işlenen direğe monte demir parçalarla donatılmıştır.
c) Plastik püskürtme ile işlem görmüş metal yapısal parçalar için, kaplama ve alt tabaka iyi bir yapışmaya sahip olmalı ve yapışma, GB, T 9286-1998 standardı Tablo 1'deki seviye 2 gerekliliklerinden düşük olmamalıdır.Pürüzsüz yüzey, homojen renk, soyulma, boya soyulması, pas vb.
d) Koridorda (iç ve dış) fiber optik dağıtım kutusunun ilgili aksesuarlarında kullanılan metalik olmayan kompozit malzemenin (plastik), yanma performansının GB, T 2408-2008 hükümlerine uygun olması,
e) Koridorun (iç ve dış) optik fiber dağıtım kutusunun yüzey kaplamasının rengi kromatograma göredir: GSB05-1426-200 orta gri (aynı renk için Pantone - orta gri 445'e bakın, mat renk) .
f) Optik fiber dağıtım kutusunun ön yüzünün sol üst tarafında bir China Telecom LOGO'su bulunmalı, kırmızı renkte olmalı ve China Telecom ticari markası ile aynı oranda ölçeklendirilmelidir.
g) Optik fiber dağıtım kutusunun yüzey rengi kolayca belirlenebilir ve işaretlenebilir olmalı ve çevre ile uyumlu olmalıdır.
h) Kutu içerisindeki çalışma ünitesinin yüzey rengi kolay anlaşılır ve ayırt edilebilir olmalı, kutu gövdesi veya çevre ile uyumlu renk kullanılabilir.
i) Kutunun ön yüzüne sadece China Telecom'un logosu yerleştirilebilir ve kutunun ön tarafında üretici logosunun görünmesine izin verilmez.