"SPSC/Mistral" denizaltı optik kablo Peru'ya iniyor ve "AMX-1" ile Amerika çevresinde bir sistem oluşturuyor.

April 29, 2024
hakkında en son şirket haberleri "SPSC/Mistral" denizaltı optik kablo Peru'ya iniyor ve "AMX-1" ile Amerika çevresinde bir sistem oluşturuyor.

SPSC/Mistral denizaltı kablosunun toplam uzunluğu 7.300 kilometredir.Güney Amerika'nın batı kıyısındaki bir kıyı sistemi. Şili'den Guatemala'ya kadar uzanır ve Şili'nin dört ülkesini birbirine bağlar.Peruya, Guatemala'ya ve Ekvador'a göre 2021'in ortalarında çalışmaya başlanacak.Amerika ve Güney Amerika arasındaki dijital ticari etkileşimleri büyük ölçüde teşvik edecekABD neredeyse küresel dijital pazarda.
Aslında, daha iyi bağlantılar dijitalleşme için bir zorunluluk haline geldi.Xintianyu Internet, Hong Kong'da sunucu kiralama ve barındırma ve küresel özel hat ağlarının oluşturulması gibi kapsamlı hizmetlere odaklanıyor., şirketlerin özel ticari hatlar inşa etmek için küresel denizaltı kablosu kaynaklarını kullanmalarına yardımcı olabilir.Uluslararası ticari gelişimini desteklemek için daha az gecikme ve daha fazla ağ kullanılabilirliği elde etmek.
Denizaltı optik kablolarının yüksek kapasitesi sayesinde, Peru'daki Claro iletim ağı da güçlenecek ve böylece kurumsal bulut hizmetleri güçlenecek.12'den fazla kişiye hizmet verecekler.7 milyon müşteri, Claro TV, Claro Müzik ve Claro 4G gibi ürünleri kapsıyor.
Ayrıca, "SPSC/Mistral" denizaltı optik kablosu, "America Movil Submarine Cable System-1" (AMX-1) denizaltı kablosunu da tamamlayacak..Kuzey ve Güney Amerika'yı birbirine bağlayan, Brezilya sahilinden kuzeye doğru uzanan bir sistem.Amerika Birleşik Devletleri, daha güçlü bir telekomünikasyon ağı alacak. Hizmet kesintileri durumunda ağ için daha fazla redundansiyi garanti eden coğrafi olarak çeşitli dönüş hatları..