Kolombiya piyasası bakış açıları

April 29, 2024
hakkında en son şirket haberleri Kolombiya piyasası bakış açıları

Kolombiya piyasası bakış açıları

● 2020 nüfus: 50 milyon

● Para: Kolombiya peso

● Dil: İspanyolca, nüfusun sadece% 2'si İngilizce konuşuyor.

● Kolombiyalıların %77,1'i kentsel bölgelerde yaşıyor.

Piyasa genişleme planlarında Kolombiya'yı dikkate almanın önemi

Kullanıcılar internet'e her zamankinden daha fazla bağlı: 29 milyon Kolombiya'lıyla internet Kolombiya'da her yerde mevcuttur.Hükümet politikaları sorumluları bu sayıyı artırmak için çabalarını yoğunlaştırıyorlar.2019'da Kolombiya hükümeti, 2022 yılına kadar internet kullanmayan 20 milyon kişiyi bağlamak amacıyla "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Yasası"nı yürürlüğe koydu.

Yerel endüstrinin yetersiz gelişimi: Diğer ödeme yöntemlerinin ve yerel ürünlerin seçilmemesi nedeniyle,Kolombiyalılar ithal ürünler almaya alışmışlar.Kolombiyalı internet kullanıcıları yabancı web sitelerinden ürün satın almaya alıştılar, özellikle ABD ve Çin'deki sınır ötesi web siteleri üzerinden.Kolombiya'nın elektronik ticaret sektörleri perakende ticaretiYolculuklar ve teknoloji.

İnternet pazarının şaşırtıcı büyümesi: Ulusal internet nüfusunun artmasıyla desteklenen Kolombiya internet pazarının gerçek değer oranı artmaya devam ediyor.Akıllı telefonlarPopüler cihazlar olarak, daha fazla elektronik işlem ve satın alma gücünü hızlandırıyorlar.

Yerel ödeme yöntemleri ile Kolombiyalı çevrimiçi alıcıların %100'üne ulaşın

El efectivo Kolombiya'da hala geçerli, ama artık yeni standartlar nakitsiz işlemleri ve dijital finansları teşvik ediyor.Elektronik faturaları kullanmaya zorlayanÇevrimiçi ya da çevrimdışı alışveriş yaparken, Kolombiya'lılar kredi kartlarını kullanmaya alışmışlar.

Popüler ödeme yöntemleri

Via Baloto: Bu ödeme yöntemi Kolombiyalıların %85'inden fazlası tarafından güvenilmektedir.

Kredi kartları: Her Kolombiyalının kredi kartı olmamasına rağmen, ülkede çevrimiçi alışveriş için yaygın bir ödeme yöntemi olarak kalmaktadır.

Pagos Seguros en Linea: Kolombiya'da alternatif ödeme çözümleri.Pagos Seguros Online müşterilerinizin kredi kartı olmadan banka hesaplarından doğrudan para çekmelerine izin veriyor..